dinsdag 11 augustus 2009

Binnenkort in dit theater: Vintage Port 2007

Zoals bij de meeste liefhebbers reeds bekend is de jaargang 2007 in het Portgebied bijzonder veelbelovend. Kenners vergelijken 2007 met grootse jaren als 1994 en 2000.

Komende herftst zullen wij vele van deze ports in de voorintekening aanbieden, dus houdt onze site http://www.henribloem.nl/ en natuurlijk dit blog in de gaten.

Zoals ieder jaar zullen wij de wijnen van Quinta de Ventozelo voeren, één van de oudste Quinta's uit het portgebied en een producent die sinds eind jaren negentig hard op weg is naar de top. Zij verkochten tot 1999 hun oogst aan diverse handelshuizen van naam, maar sinds de overname door het Spaanse Proinsa bottelen zij het beste deel van hun oogst zelf. Wij zijn blij en trots vanaf dat moment de Nederlandse distributie voor dit huis te hebben verkregen.


Voor de liefhebbers die niet meer kunnen wachten hebben wij nog een kleine hoeveelheid van de befaamde jaargang 2000 kunnen bemachtigen. Eventueel ook verkrijgbaar op halve flesjes! zie: Quinta de Ventozelo Vintage Port 2000


Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten