vrijdag 11 september 2009

Henri Bloem en Sushi Time op een bedje van muziek


Wijn, sushi en muziek
Wijnkoperij Henri Bloem, Sushi Time en Tendertainment zijn een uniek samenwerkingsverband aangegaan. “Wine & Sushi Listening” is een totaalbeleving van een Sushi workshop, wijnproeverij en live muziek in een aangename omgeving.

Voor Wijnkoperij Henri Bloem is het de eerste keer dat zij zich op deze manier profileren. Steven Duintjer, franchisemanager bij Henri Bloem Wijnkoperijen: “Met dit evenement kunnen wij niet alleen onze vaste klantenkring verrassen, maar zullen wij ook een geheel nieuwe doelgroep bereiken”.

De try out van het evenement was zeer geslaagd. Vincent Langendorff, eigenaar van Sushi Time: “Met Wine & Sushi Listening” kunnen we perfect aan de vraag voldoen van bedrijven en klanten die meer willen dan alleen een workshop”.

Initiator en bedenker van deze driehoek, zanger van Tender Blue en eigenaar van Tendertainment, Robin Zuidam heeft er alle vertrouwen in dat het evenement een zonnige toekomst tegemoet gaat: “Met de kwaliteit en bevlogenheid waarmee deze drie partijen hun vak verstaan, zal Wine & Sushi Listening absoluut succesvol worden”.

Voor meer info: http://www.wineandsushilistening.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten