vrijdag 25 september 2009

Henri Bloem Bussum organiseert Gooische Wijndag

PROEVEN VOOR HET GOEDE DOEL, MEER DAN EEN PROEVERIJ ALLEEN.
Zondag 1 november a.s. van 13:00 uur tot 18:00 uur in Hotel Jan Tabak in Bussum.


Laat u verleiden door witte, rosé, rode of mousserende wijn en maak een keuze uit meer dan 80 wijnen uit alle belangrijke wijnlanden van de hele wereld. Laat u door deskundige vinologen uitleggen welke wijn het beste past bij uw smaakvoorkeur of favoriete gerecht.
Geniet van de verhalen van wijnmakers die vol passie vertellen hoe zij hun wijn maken en wat nu precies die specifieke smaak aan hun wijn geeft. Leer welke wijn het beste past bij verschillende soorten kaas en sushi en proef de verschillen van de grootste champagnes. En geniet aan het eind van de dag van het Wijnmakersdiner, met exquise gerechten en excellente wijnen.
Als u meer wilt dan alleen maar proeven, kunt u deelnemen aan een van de masterclasses, zoals Wijn en Kaas, waar u leert welke wijn bij welke kaas het best tot zijn recht komt. Of leer sushi maken bij de workshop Sushi en Wijn. Voor de champagneliefhebber is er de masterclass Blessed by Bubbles waar u de verschillen kunt proeven tussen Moët et Chandon,Veuve Clicquot Ponsardin, Dom Perignon, en Krug.

De Gooische Wijndag wordt georganiseerd door
Rotaryclub Hilversum 3 in samenwerking met Wijnkoperij Henri Bloem.
De opbrengst van de dag wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar zal de volledige opbrengst ten bate komen van het Nationaal Jeugd Sport Fonds. De Gooische Wijndag is een jaarlijks terugkerend Wine Event dat start in 2009 en waar tal van organisaties belangeloos hun
medewerking aan verlenen.

Datum: zondag 1 november 2009
Tijd: 13.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Hotel Jan Tabak Bussum, Amersfoortsestraatweg 27, 1401 CV Bussum
Entree proeverij: € 20,- p.p.
Workshop Wijn en Kaas € 10,- p.p.
Workshop Sushi en Wijn € 15,- p.p.
Masterclass Blessed by Bubbles € 25,- p.p.
Winemakersdiner inclus wijn € 90,- p.p.
Voor meer informatie en aanmelden, ga naar de site van de Gooische Wijndag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten