vrijdag 7 mei 2010

Hamersma selecteert bij Henri Bloem

Hamersma bij BloemVandaag hadden we in Eindhoven Harold Hamersma op bezoek, die  een pittig aantal wijnen doorproefde voor zijn nieuw uit te geven wijnboek over de beste wijnen onder de € 10,00. Dit doet hij bij alle grote importeurs, de ‘kleintjes’ kunnen hun wijnen opsturen.
 Enkele citaten die wij vandaag uit zijn mond mochten opschrijven:
  • 'Henri Bloem heeft altijd wijnen die ik kan klasseren als goed to zeer goed.'
  • 'Ze hebben er nooit een slechte wijn tussen zitten.' 
  • 'Het is altijd een verademing als ik de serie van Henri Bloem te proeven krijg, tussen de toegstuurde monsters van sommige minder bekende wijnkopers.'
Wij zijn natuurlijk al reuze benieuwd welke wijnen er in zijn volgende koopgids vermeld zullen staan.Wij zullen u t.z.t. op de hoogte houden.

Op zaterdag 29 mei a.s. van 14:00 tot 17:00 zal deze prominente wijnschrijver in onze winkel in Utrecht zijn nieuwste boek ‘Wijnreis door mijn lichaam’ persoonlijk signeren. Daarnaast bent u welkom om de officiële lancering van de website BestWineRoutes bij te wonen. Uiteraard staan de te proeven wijnen die zaterdag in het teken van wijn en gezondheid.We zien u graag zaterdag 29 mei a.s. voor de officiële lancering van BestWineRoutes.comHamersma bij Bloem2Voor een overzicht van zijn boeken verwijzen wij u naar zijn website. Hieronder verhaalt Harold levendig over zijn laatste boek: ‘Wijnreis door mijn lichaam’. (Video van Harold te gast bij Pauw en Witteman).

1 opmerking: